Vol. 5 No. 2 (2018): Revista Colombiana de Investigaciones Agroindustriales
Revista Colombiana de Investigaciones Agroindustriales

Agricultural biotechnology

Yesenia Campo Vera, Víctor Manuel Gélvez Ordoñez, José Luis Restrepo Ochoa
74-79
Elaboration and standardization of a confite (dirty caramel) based on panela
PDF (Español (España)) XML (Español (España))
Claudio Henrique Viana Roberto, Jean Kaique Valentim, Antônio Augusto Rocha Athaíde, Gabriel Machado Dalago, Guilherme Resende de Almeida, Mauricio Gomes de Souza, Arnon Henrique Campos Anésio, Sergio Domingos Simão
80-85
Efeitos do capim mombaça (panicum maximum cv. mombaça) e melaço em pó na silagem de leucena (leucaena leucocephala)
PDF (Português (Brasil)) XML (Português (Brasil))
Oscar González Ríos, Mirna Leonor Suárez Quiroz, Robert Winkler, Ana Karen Ramírez-Hernández
86-97
Chemical characteristic of new variety of Arabica coffee L. harvested in 2016 in Huatusco, Veracruz-Mexico
PDF (Español (España)) XML (Español (España))
RONALD MIGUEL MARSIGLIA FUENTES, LUIS DANIEL MIELES GÓMEZ, SANTANDER ELIAS LASTRA RIPOLL, LUIS ALBERTO GARCIA ZAPATEIRO
98-107
Efecto de la temperatura en las propiedades reológicas de la pulpa de melón (Cucumis melo)
PDF (Español (España)) XML (Español (España))