Vol. 9 No. 2 (2022): Revista Colombiana de Investigaciones Agroindustriales
Revista Colombiana de Investigaciones Agroindustriales

Agricultural biotechnology

Irving Sosa Crespo, Jesús Alejandro Pareja Aguiñaga, Alfonso Jesús Mugarte Moguel, Luis Antonio Chel Guerrero, David Abram Betancur Ancona
86-101
Properties, benefits and effects of soursop (Annona muricata L.) on blood glucose and cancer
PDF (Español (España)) XML (Español (España))
Dayana Morales Borrell, Linnet Baryolo González, Néstor Mora González, Luis Beltrán Ramos Sánchez, Amaury Pérez Sánchez
69-85
Salt precipitation of a crude extract with cellulolytic activity produced by Aspergillus niger UC33
PDF (Español (España)) XML (Español (España))
Galo Alexander Cedeño-García, Leonardo Ramón Vera-Macías, Sofía del Rocío Velásquez-Cedeño, Geoconda Aracely López-Álava, Jessica Elizabeth Cargua-Chávez, George Alexander Cedeño-García
108-118
Macro-propagation and quality of plantain seedlings (Musa AAB Simmonds) as a function of substrates and sprout size
PDF (Español (España)) XML (Español (España))
Karla Melissa Salas-Arias, Bridget Salas-Morgan, Laura A. Calvo-Castro
55-68
Bioactive potential of strawberry crop residues (Fragaria x ananassa) in Costa Rica
PDF (Español (España)) XML (Español (España))
Gabriel Andres Obando, Andrea Vásquez-Garcia, Diana Esperanza Benavides-Palacios, Henry Fabián Jojoa-Martínez
42-54
Production of Orellana mushroom (Pleurotus ostreatus) on agricultural residues and pastures generated in the community of Obonuco, Nariño
PDF (Español (España)) XML (Español (España))

Agrifood Sciences

Diego Tuárez-García, Cyntia Erazo-Solórzano, Jaime Vera-Chang, Martín Solórzano-Menéndez, Luis Vásquez-Cortez, Kerly Alvarado-Vásquez
102-107
Evaluation of the physicochemical characteristics of mango, artificially matured with calcium acetylide
PDF (Español (España)) XML (Español (España))
Liliana Londoño Hernández, Constanza Montalvo Rodriguez , Oscar Julián Arroyave Sierra, Estefania Garcia Gonzalez
26-41
Potential use of Camu-Camu (Myrciaria dubia) in Functional Food Development
PDF (Español (España)) XML (Español (España))

Technological development and business innovation

Vanessa Lucia Flórez Ramos, Carlos Alejandro Marín Tangarife , Carlos Arturo Mejía Córdoba, Maria Isabel Velasquez Velez
15-25
Baseline for cocoa cultivation in Antioquia (Colombia): methodology, attributes, and implementation
PDF (Español (España)) XML (Español (España))
Juan Manuel Sánchez-Soto, Ruth López-Alcántara, Andrea del Pilar Sánchez-González, Eyleen Jeniffer Torres-Mendoza
119-129
Evaluation of mechanical properties of matrices derived from fish scale collagen
PDF XML