Vol. 10 No. 1 (2023): Revista Colombiana de Investigaciones Agroindustriales
Revista Colombiana de Investigaciones Agroindustriales

Apiarian agroindustry

Nieve Esther Lectong-Cusme, Isaac Leonel López-Pinargote, Vicky Yuliana Parrales-Mendoza, Neiva Marcela Quiñonez-Becerra, Beatriz María Bravo-Zamora, Arnaldo Narcizo Cevallos-Mendoza
26-40
Use of propolis and ε-polylysine as preservative agents in beaten yogurt
PDF (Español (España)) XML (Español (España))

Agrifood Sciences

Alex Alberto Dueñas-Rivadeneira, Plinio Abelardo Vargas-Zambrano, Jaime Fabián Vera-Chang, Luis Humberto Vásquez-Cortez, Wilfrido Xavier Viteri-Andrade, Jorge Ignacio García-Mejía, Kerly Estefanía Alvarado-Vásquez, Alexandra Andreina Meza-Cool
41-51
Effect of muyuyo gum (Cordia lutea) as a stabilizing agent and on the shelf life of orange nectar (Citrus x sinensis)
PDF (Español (España)) XML (Español (España))
José Luis Cevallos-Lino, Marlon Reinaldo Castro-García, Vanessa Gabriela Espinoza-Posligua, Julio Enrique Ávila-Roca, Cesar Fabian López-Zambrano, Italo Pedro Bello-Moreira
52-67
Comparative study of two edible coatings based on biopolymers and cinnamaldehyde in the conservation of cucumber Cucumis sativus L.
PDF (Español (España)) XML (Español (España))
Beatriz Guevara-Guerrero, Carlos Andrés Beltrán, Juan Carlos Montero-Montero, Magda Piedad Valdés-Restrepo
1-12
Pickering emulsions as encapsulation means of bioactive compounds: review
PDF (Português (Brasil)) XML (Português (Brasil))